Tijd om je feestkados onder de kerstboom te kiezen.  Als je binnenstapt bij Suzy & Geert Verreydt aan de Ring 79 Noorderwijk voel je je meteen in een drankentempel rijk gevuld met méér dan 240 exquise gins, een massa kadotips, en de ruimste keuze Belgische bieren. Met aandacht voor de regionale topbieren, ook die uit Neteland, o.a. de Sjarel uit Olen.

Het gekende familiebedrijf Drankenhandel Verreydt is al meer dan 40 jaar een begrip in de verre regio Kempen. En de opvolging is al voorzien. Dat geeft het bedrijf een extra dimensie.

Feestelijke relatiegeschenken : exquise Eléonore gin, topbieren, eigen champagne keuze 'Verreydt'

Suzy & Geert Verreydt met kerstmuts : 'Je kan bij ons meer dan 240 gins degusteren. We hebben net ons eigen succesvol huismerk Eléonore Gin gelanceerd. Deze zeer toegankelijke zachte gin is op basis van Belgische peren gemaakt bij Cockney's Aalst. Uitermate geschikt bij wild, als aperitief of als ideale digistief. Op de tong valt meteen de zuivere vrouwvriendelijke smaak op. Gecombineerd met enkele jeneverbesjes en de Mediterranean Tonic Fever Tree ontdek je een pareltje onder de gins.

Eléonore is de naam van onze eerste kleindochter. Het label verwijst naar haar geboortekaartje. Toch een leuk extraatje voor onze 100% familiale onderneming.'

Champagne 'Sélection Verreydt'

'Je kan hier ook de door ons uitgekozen champagne ontdekken : Maison Rasselet Père & Fils uit Deuilly (FR), een perfecte prijs-kwaliteit champagne, frivool, perfect als aperitief en passend bij ieder gerecht', weten Suzy & Geert Verreydt.  'Voor je originele eindejaarscado's kan je ook een leuke bieren- of ginmand laten samenstellen, mooi ingepakt en sowieso op maat van je budget.  We presenteren ook heerlijke wijnen, cognac, vodka, frisdranken en alle horeca-benodigdheden..

Je kan natuurlijk vrijblijvend komen degusteren, er staan continu 30-40 flessen klaar voor jou om te proeven.

We wensen iedereen Prettige Feesten en een Voorspoedig Nieuwjaar 2016', besluiten Suzy & Geert Verreydt.

Info : Drankenhandel Verreydt NV, Ring 79 - 2200 Noorderwijk, tel 014 - 26 38 71,
winkel@drankenhandelverreydt.be

Poederleeseweg 121 - 2275 Lille, tel. 014-44 06 50
lille@drankenhandelverreydt.be

Guy Verellen / NNieuws.